Over mij


Your Virtual Support - Anke Bakker VA

Hey, ik ben Anke Bakker,

de virtuele support uit het noorden!
Ik ben moeder van een dochter en woon samen met mijn vriend in Friesland. En ja, als je het je nu afvraagt, ik spreek ook Fries 😉

Na een lange tijd in een hele andere branche te hebben gewerkt, was het tijd om mijn kwaliteiten écht in te zetten. Organiseren, structuur bieden en orde in de chaos brengen!

Mijn doel is simpel, rust brengen. Ik help ondernemers door taken over te nemen, in de breedste zin van het woord. Dit betekent soms nieuwsbrieven maken, content overzetten of een helpende hand bieden in het structureren van bestanden of mails. Ik sta voor veel open en ik hou van een uitdaging. Het allerleukste is, samen met een ondernemer, een topresultaat te behalen waarbij we samen gegroeid zijn, maar ook geleerd hebben.


Heb jij zo'n takenlijst liggen waar je niet aan toe komt? Of kijk je er tegenop om te starten met dat éne project, waarvan je weet dat het nodig is?

Laat dan hieronder even je gegevens achter met wat informatie over jezelf. Ik neem dan contact met je op, samen plannen we een vrijblijvende afspraak in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik ben gek op koken.
Italiaanse keuken, taarten of goedgevulde salades. Ik hou van alles! 

Ik ben een open boek, je kan gelijk aan mijn gezicht zien wat ik er van vind. 

Ik lust geen koffie! 

Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen

Richard Gregoire

Ik heb Anke via haar nicht leren kennen. Anke helpt mij om mijn administratieve werkzaamheden uit handen te nemen zodat ik focus kan houden op de zaken die ik leuk vind. Als je Anke spreekt is ze als het virtuele zonnetje in huis. Anke is altijd opgewekt en altijd bereid om goed mee te denken. Ik kan Anke daarom van harte aanbevelen.

Allette van Bruggen

Ik heb Anke via een ondernemerssite leren kennen. Nadat wij eerst eens met elkaar hebben gebeld, heeft zij een aantal zaken van mij overgenomen op gebied van social media en het verzorgen van nieuwsbrieven. Hiervoor deed ik het zelf, echter te weinig waardoor de praktische uitvoering elke keer veel tijd kostte en daar wilde ik vanaf!
Anke pakte alles vlot op en na een beetje fine tunen, ben ik super tevreden over hoe zij alles verwerkt en inzet. Ze neemt al mijn zorgen weg.
Ik hoef mij er nu niet meer druk over te maken want zij regelt het wel. Waar het nodig is krijg ik een bericht voor een akkoord en Anke regelt de rest! Elke vraag kan ik haar stellen, uitdagingen gaat ze ook niet uit de weg. Ondanks dat Anke virtueel ondersteund, heb ik het gevoel dat ze dichtbij is. Wanneer u een VA zoekt, kan ik Anke zeker aanbevelen!

Sonja Bosma

Ik zocht iemand die mij kon helpen met een website, zodoende vond ik Anke op Facebook. Ze reageerde heel snel en er volgde een Zoom gesprek.
Het voelde heel goed! Ze luistert goed naar wat je wil en werkt snel.
Ook als je nog vragen hebt na de tijd, kun je bij haar terecht.
Ze pluist het voor je uit en kijkt wat de mogelijkheden zijn. Ze heeft verstand van wat ze doet. Ik heb de samenwerking als heel goed en prettig ervaren! Ik vind haar een topper, ze heeft een er een mooie website van gemaakt!
Super bedank voor wat je voor mij hebt gedaan.

Sjoukje Bakker

Snel & betrouwbaar.
Samenwerken met Anke is heel prettig. Ze werkt snel en zorgvuldig. Ze denkt met je mee, en komt met oplossingen waar je echt iets aan hebt. Ze leert snel, en pakt alles aan wat er aangepakt moet worden, ook als je dat zelf nog niet eens gezien hebt. Daarnaast is ze heel prettig in de omgang, zowel naar mij als naar mijn klanten.
Werken met Anke is echt een hele zorg minder!

Krista van Denderen

Producten waar ik graag mee werk

Producten waar ik graag mee werk

Anke Bakker Your Virtual Support
Anke Bakker Your Virtual Support

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Laat hier een berichtje achter.

>