Waarom Gekko het administratie programma is waar je mee wil werken!

De grootste frustratie van iedere ondernemer: hoe regel ik mijn administratie en belastingen goed? Zeker voor zzp’ers is dit lastig. Goede administratieve oplossingen zijn voor veel zzp’ers namelijk óf onbegrijpelijk, óf onbetaalbaar. Speciaal voor die kleine ondernemers is daarom Gekko ontwikkeld. Begrijpelijke en goedkope software voor de administratie. En dat Gekko dé keuze is voor zzp’ers blijkt wel uit het feit dat ruim 100.000 kleine ondernemers zich al hebben aangesloten. Het geheim van Gekko's succes? Een duidelijke keuze voor kleine ondernemers en zzp’ers en daarmee grotere bedrijven uitsluiten.

Hou jij je uren al bij voor de belastingdienst?

Uren bijhouden, waarom zou je dat precies doen? Heb jij gehoord van het urencriterium? Als zzp’er is dat erg belangrijk voor jouw Belastingaangifte en de eventuele voordelen of aftrekposten die je daarmee kan opvoeren. Verkoop jij producten en dus geen uren? Ook dan kan het nuttig zijn om deze urenregistratie functie te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het urencriterium van de belastingdienst!

De Gekko Uren-tool is ontwikkeld zodat jij altijd een duidelijk overzicht hebt van waar je aan gewerkt hebt. Dat kan online, maar met de urenregistratie app kan dit ook heel gemakkelijk op je mobiel. Je kunt deze gemakkelijk delen en dit is dus een mooie oplossing als je aan klanten wilt laten zien waarop facturen zijn gebaseerd. Veel klanten gebruiken deze urenregistratie als de basis voor de facturen die ze aan hun klanten sturen. 

Maar je hoeft natuurlijk niet alleen je declarabele uren hierin te registreren. Als jij net gestart bent met een eenmanszaak of vof dan is het ook handig om andere zakelijke uren bij te houden. Deze kunnen je bijvoorbeeld later helpen om een goed uurtarief te bepalen. Want ook deze uren zul je moeten terugverdienen. Daarnaast kan het je helpen bij het invullen van de inkomstenaangifte.

Facturen versturen met je smartphone

Snel en gemakkelijk een factuur maken en versturen via je smartphone. Dat is de belangrijkste functie van de nieuwe Facturatie app. Facturatie is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van het boekhoudprogramma van Gekko. Tot nu toe kon je als Gekko gebruiker echter alleen facturen maken in je online account via je desktop of een browser op je mobiele telefoon. 

Hoewel Gekko al een speciale facturatiemodule voor tablets aanbood, zoals de iPad, was er nog geen oplossing voor de kleinere schermen van mobiele telefoons. Nu dus wel. Met de Gekko Facturatie app kun je op ieder moment je facturen en omzet bekijken op je smartphone. De Facturatie app is de vierde mobiele applicatie binnen de familie van de Gekko apps

Anke Bakker Your Virtual Support

Ben je nu al nieuwsgierig? Ik mag nieuwe klanten een korting geven van meer dan 33%. Dat is meer dan €50,- korting!

Koppel je bank aan je Gekko boekhouding

Door jouw bankrekening te koppelen met jouw Gekko administratie kun je heel gemakkelijk overzicht houden in je financiën. Je hoeft niet meer handmatig in te loggen bij je bank om te kijken of een transactie al betaald is.

In plaats daarvan voeg je de banktransacties eenvoudig in je Gekko account toe en koppel je ze direct aan de juiste factuur of kostenpost. Zo hoef je dus nooit meer in twee verschillende schermen te zoeken naar banktransacties en bijbehorende kosten of facturen in Gekko. Sterker nog, je kunt je kosten uit je Gekko Bonnen app direct koppelen aan je ingeladen banktransacties. Dat scheelt je een heleboel tijd!

Met banktransacties kun je gemakkelijk betalingen bijhouden

Een bankkoppeling in je boekhoudprogramma is handig om meerdere redenen. Zo zorg je dat je uitgaven overzicht in je administratie altijd compleet is.

Soms heb je namelijk geen bonnetje van je uitgaven. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van je bank. Je kunt deze uitgaven nu terug vinden in je banktransacties en eenvoudig toevoegen aan je kostenoverzicht. Zo zorg je dat je nooit onkosten vergeet op te geven bij de Belastingdienst.

Daarnaast kun je snel zien welke facturen betaald zijn en zie je direct welke klanten je nog een herinnering moet sturen.

Tip, zorg dat je vanaf het begin eenvoudig je kosten goed bijhoudt en aan je transacties koppelt. Dat kan je heel eenvoudig doen met de Gekko Bonnen App. Zo weet je zeker dat je dat alvast goed geregeld hebt.

Dit zijn enkele opties van de vele die Gekko biedt. Mocht je er meer informatie over willen of heb je vragen hoe ik het persoonlijk heb ervaren, mag je altijd contact met mij opnemen. 

Mocht je nu al erg enthousiast zijn, ik mag nieuwe klanten een flinke korting aanbieden, welteverstaan 33%! 


You may also like

>